Referenties


2016-v-ardini_m-apeldoorn-prtrt-600-01.jpg

• Miranda Apeldoorn -

Zinvol ★ Nuchtere ondernemerscoaching.

Geen goeroegedoe.

Ditiszinvol.nl


Marinske is een van de weinige mensen in Nederland die ik ben tegengekomen, die je kan helpen als je een website in Squarespace hebt of wilt maken. Dat alleen al is fijn!

Wat ik heel slim vind, is dat ze een planningstool voor je heeft, waarin zij samen met jou de voortgang van je website bijhoudt. Zo weet je te allen tijde waar je staat in het proces. (Dit is bij andere webdesigners niet altijd zichtbaar/duidelijk).

Het is een slimme, creatieve vrouw met humor, die eerst onderzoek doet en dan ergens vol induikt. En als ze zegt dat ze iets voor je gaat doen, doet ze het ook. Ik hoop ook in de toekomst af en toe te blijven samenwerken met haar.

Ik vond het heel prettig samenwerken met Marinske. Niet iedereen kan bijvoorbeeld uitstekend communiceren via e-mail en telefoon alleen, maar met Marinske verliep de communicatie altijd heel soepel.


Hard werkend, verantwoordelijk en werkend in haar eigen stijl is wat in me opkomt als ik aan Marinske denk. Ik heb het genoegen gehad om een jaar lang met haar te werken bij Blinck. Marinske is een aanwinst, door haar grafische vaardigheden en omdat het plezierig is om met haar te werken.

Ik mis haar oprechte, verrassende, eerlijke persoonlijkheid nog steeds.

• Rob Demmenie - Ex-programmeur / Yogaleraar


AdobeStock_82669783-kl.jpg

Ze is hartstikke creatief en altijd in staat om een stap verder te gaan.

Als ze haar tanden zet in een project is ze toegewijd, doet alles om tot het beste resultaat te komen én ze blijft altijd openstaan voor feedback.

Ik hou er van om mensen te zien met passie voor hun werk. Marinske is er zo één.

Marinske is grappig, vriendelijk en oprecht. Ik zou niet aarzelen om nog eens met haar te werken.

• Diana Herst - B2B SaaS Marketing Leader - Salesforce.org


Referenties1.png
 

 
 

Web Simpel Snel heeft onder andere gewerkt voor: